Titel
CHOCOLADE, KOOKBOEK VOOR DE FIJNPROEVER.
Schrijver
GIOFFRE, ROSALBA & PECCI, ALLESSANDRA
Taal
Nederlands
ISBN
9789044707038
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
Prijs
€ 18,00(Excl. verzendkosten)
Bijzonderheden
2004, HARDCOVER, met stofomslag , 185 PP, IN NIEUWSTAAT
Meer info
Laat U verleiden door de onweerstaanbare geur en smaak van chocolade.
Proef van de heerlijkste chocoladeklassiekers en laat U verrassen door de meest verrukkelijke originele recepten.... en maak kennis met de boeiende geschiedenis van chocolade.
Het eerste deel van dit boek geeft uitgebreide achtergrondinformatie over chocolade.
Daarnaast ontdekt u de geheimen van chocolatiers om chocolade te smelten, in vormen te gieten of als versiering te gebruiken.
En U leert zelfs hoe U als een kenner chocolade kunt proeven en beoordelen.
Het tweede deel van dit boek bestaat uit een unieke verzameling chocoladerecepten waarmee U de heerlijkste bonbons, koekjes, taarten, pudding en chocolademousses m aakt.Hierin vindt U niet alleen de recepten voor bekende chocoladeklassiekers zoals Sachertorte, brownies of truffels, maar ook tal van verrassende creaties en combinaties, waaronder ook enkele hartige gerechten.
Loopt het water U ook niet in de mond bij de gedachte aan een frangipane met chocolade en kersen, vanillesouffle met pure chocolade, Mexicaanse chocolademelk of chocoladeratatouille.
Lees, proef en geniet.
Over de auteur,
Rosalba Gioffre schreef al meerdere kookboeken, onder meer over de Italiaanse regionale keuken, die in meerdere talen zijn verschenen.
Naast haar schrijverstalent kan ze bogen op een jarenlange ervaring als voedingsstyliste.
Haar vakkennis haalde ze uit tal van professionele cursussen en bijscholingen over patisserie en chocolade.
Ze woont momenteel in Firenze.
Prachtig boek, rijk geillustreerd in kleur.
Verzendkosten: 5 x postzegel 1 waarde.
Proef van de heerlijkste chocoladeklassiekers en laat U verrassen door de meest verrukkelijke originele recepten.... en maak kennis met de boeiende geschiedenis van chocolade.
Het eerste deel van dit boek geeft uitgebreide achtergrondinformatie over chocolade.
Daarnaast ontdekt u de geheimen van chocolatiers om chocolade te smelten, in vormen te gieten of als versiering te gebruiken.
En U leert zelfs hoe U als een kenner chocolade kunt proeven en beoordelen.
Het tweede deel van dit boek bestaat uit een unieke verzameling chocoladerecepten waarmee U de heerlijkste bonbons, koekjes, taarten, pudding en chocolademousses m aakt.Hierin vindt U niet alleen de recepten voor bekende chocoladeklassiekers zoals Sachertorte, brownies of truffels, maar ook tal van verrassende creaties en combinaties, waaronder ook enkele hartige gerechten.
Loopt het water U ook niet in de mond bij de gedachte aan een frangipane met chocolade en kersen, vanillesouffle met pure chocolade, Mexicaanse chocolademelk of chocoladeratatouille.
Lees, proef en geniet.
Over de auteur,
Rosalba Gioffre schreef al meerdere kookboeken, onder meer over de Italiaanse regionale keuken, die in meerdere talen zijn verschenen.
Naast haar schrijverstalent kan ze bogen op een jarenlange ervaring als voedingsstyliste.
Haar vakkennis haalde ze uit tal van professionele cursussen en bijscholingen over patisserie en chocolade.
Ze woont momenteel in Firenze.
Prachtig boek, rijk geillustreerd in kleur.
Verzendkosten: 5 x postzegel 1 waarde.
- Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
- U handelt deze order direct af met Vocabulaire
- Na uw bestelling ontvangen u en Vocabulaire een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vocabulaire vermeld.
- De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
- Vocabulaire kan betaling vooraf vragen.
- Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.