Titel

West highland white terrier

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789062486205

Uitgever

Zuid Boekprodukties

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Als nieuw;

Meer info
De West Highland White Terrier, de kleine Schotse Hooglander, is een moedige, kleine, witte Terrier. Hij is schrander, speels, aanhankelijk en zelfstandig. Hij is, kortom, ideaal als gezinshond. Deze uitgave is bedoeld als bron van informatie voor zowel de beginnende als voor de meer ervaren liefhebber van deze Terrier. Naast een beschrijving van het ras en een karakterschets komen uitgebreid de aanschaf, de opvoeding en verzorging van de jonge pup aan bod. Ook komen o.a. de vachtverzorging en het trimmen van de volwassen Westie aan de orde.
Recensie(s)

Na de inleiding wordt er ingegaan op de oorsprong van de Westie, waarna een uitgebreide rasstandaard volgt met daarbij een beschrijving met tekening van het skelet. Daarna de aanschaf van de Westie; wil men een pup of een al wat oudere hond, een reu of een teef en hoe en waar koopt men er een. In dit boekje wordt uitgebreid ingegaan op training en verzorging, zoals zindelijk maken, wennen aan de halsband en riem, het speelgoed, de auto, maar ook de verzorging van vacht, oren, nagels enz. Ook wordt er aandacht besteed aan de gezondheid van de hond. Het boekje is bedoeld voor de liefhebber van de West Highland White Terrier, er staat veel informatie in en het is gemakkelijk te lezen. Voorzien van zwart-witte en kleurenfoto's.

Verzendkosten: 4 postzegels

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen.

Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.
Afbeeldingen
Oswald - West highland white terrier
Tineke's boeken Spijkenisse

Bij meerdere aankopen wil ik graag verzendingen combineren om portokosten uit te sparen.

Afhalen in Zoetermeer of Spijkenisse is eventueel ook mogelijk.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Tineke's boeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Tineke's boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Tineke's boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Tineke's boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Tineke's boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren