Titel

Je Kunt Je Leven Helen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De zaak

Prijs

17,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in goede staat

Meer info
Het leven is niet iets dat ons overkomt. Louise legt ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over onszelf en over het leven vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichamelijke problemen. Ze leert ons dat van jezelf houden mag en zelfs heilzaam is en geeft manieren aan waarop we onze gedachten kunnen veranderen. Haar liefdevolle en diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Recensie(s) NBD|Biblion recensie Herziene uitgave van 1986, waarbij in de tekstveranderingen voornamelijk van taalkundige aard zijn; met name in hfd. 16 'Mijn verhaal' is de tekst bijna geheel herschreven. Inhoudelijk is er nagenoeg niets veranderd m.u.v. deel 4 waar in de lijst van symptomen 80 nieuwe items zijn toegevoegd. Daarnaast is er een overzicht van de ruggewervels in schema uitgewerkt. Hierbij wordt van iedere wervel de verbinding met lichaamsdelen en mogelijke klachten aangegeven. Gevolgd door een lijst met metafysische oorzaken en affirmaties om het probleem op te heffen. De 'Liefde meditatie' in hfd. 16 is vervangen door een nawoord, waarin de auteur een impressie geeft van haar huidige activiteiten. De opbouw en inhoud van de hoofdstukken is verder onveranderd. Door de wijzigingen is de leesbaarheid van de tekst hier en daar verbeterd. Duidelijke, heldere druk met een gedeeltelijk nieuwe omslag: een kleurig hart zoals in de vorige uitgave met een blauwe ondergrond en witte belettering.<br/>(Biblion recensie, Suze Huson-Hordijk.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren