Titel

WEEKEND WEG; 25 ideeën voor een (lang) weekend in binnen- of buitenland

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9018017027

Uitgever

ANWB, Den Haag, 2003; eerste druk

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden hardcover, rijk geillustreerd, met map kaarten en routes, 384pp, in zeer goede staat

Meer info

Heerlijke weekends binnen handbereik.

Slenteren langs de terrassen aan de Rijn in Keulen, de heuvel op naar een uitzicht in de Ardennen of de Eifel, fietsen tussen de prachtige Saksische boerderijen in Twente, de juweeltjes van het onbekende Lille ontdekken - De bestemmingen voor een (lang) weekend weg liggen voor het oprapen, op niet meer dan een paar uur rijden kunt u heel veel zien en heel veel doen. En de verschillen in landschap, in stadscultuur en in sfeer zijn groot.

In dit boek vindt u 19 weekendbestemmingen net over de grens, het dichtbije buitenland. Net vóór de grens selecteerden we ook 6 gebieden, in de on-Hollandse rand van Nederland. Om het aanbod gevarieerd te maken kozen we klassiekers zowel als minder bekende bestemmingen.

Als u een bestemming hebt uitgekozen, kunt u bellen of mailen met een van de beschreven hotels. Meer is eigenlijk niet nodig om een weekend weg voor te bereiden. In de beschrijvingen zijn wandelingen en fietstochten opgenomen. In de map die u bij dit boek krijgt, vindt u al die routes nog eens op een los velletje, handig voor onderweg.
Afbeeldingen
ANWB Media - WEEKEND WEG; 25 ideeën voor een (lang) weekend in binnen- of buitenland
Azucena Boek Winschoten

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Azucena Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Azucena Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Azucena Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Azucena Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Azucena Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren