Titel

Leerboek Personeelsmanagement

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Wolters Noordhoff Groningen

Prijs

35,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover in goede staat

Meer info
Medewerkers vertegenwoordigen een grote waarde in organisaties. Die uitspraak is in twee opzichten juist. Van de ene kant zijn medewerkers een hoge kostenpost voor ondernemingen en instellingen, die zorgvuldig beheerd moet worden om rendabel te zijn. Van de andere kant voegen medewerkers veel waarde toe aan producten en diensten. In veel gevallen maken zij juist het verschil met de concurrent. Voorwaarde is dan wel dat je zorgvuldig omgaat met dit waardevolle bezit. Leerboek personeelsmanagement leert je de grote waarde van mensen voor organisaties te benutten. Leerboek personeelsmanagement is uitgebreid met een ondersteunende website. Met de Campuz Creditcard bij het boek kun je heel gericht voor je tentamens leren dankzij de handige toetsen met feedback op de website. In deze vijfde druk zijn de laatste ontwikkelingen op het terrein van Personeelsmanagement in kaart gebracht. In meer dan twintig hoofdstukken wordt onder andere ingegaan op: - De historie en huidige stand van zaken van personeelsmanagement - De planning en sturing van personeelsstromen - Het motiveren van en richting geven aan medewerkers - Het ontwikkelen van medewerkers en van organisaties - Nieuwe thema's die zich aandienen Tot slot is er in deze druk expliciet aandacht besteedt aan de relatie tussen de verschillende onderdelen van het personeelsmanagement. Op de website bij het boek krijg je met de Campuz Creditcard bij het nieuwe boek gratis toegang tot: - Toetsen met feedback en studieadvies - Krantenartikelen - Begrippenlijst - Testen - Voorbeeldformulieren - Actuele links - Extra leerstof Leerboek personeelsmanagement is in eerste instantie bestemd voor gebruik in het HBO en WO. Daarnaast vindt het ook zijn weg naar professionals, OR-leden, managers en anderen die dagelijks met het vraagstuk van zorgvuldig omgaan met medewerkers te maken hebben. Voor hen vormt dit boek een inspiratiebron en gereedschapskist om ook
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren