Titel

Ik ben een deserteur/Mijn vlucht uit het leger van Irak zoals verteld aan Lawrence Hill (The deserter's tale:the story of an ordinary soldier who walked away from the war in Irak)

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029565400

Uitgever

Arbeiderspers 2007

Prijs

3,75(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback, 238pp.

Meer info
Het eerste boek van een Amerikaanse deserteur brengt in een adembenemend tempo het morele conflict van een 'landverrader' in beeld. Joshua Key, een plattelandsjongen uit Oklahoma en een bijbelgetrouwe patriot, ging in 2002 in het Amerikaanse leger om in het levensonderhoud van zijn gezin te voorzien. In de lente van 2003 werd hij naar Ramadi gestuurd.Wat hij daar meemaakte was niet wat hij had verwacht. Key zag dat Iraakse burgers zonder enige aanleiding geslagen, verminkt en vermoord werden. Bijna elke nacht nam hij deel aan overvallen op huizen die terroristen zouden moeten herbergen ? zonder daar bewijs voor te vinden.Nu zit Key, met een zware oorlogsneurose en zonder toekomst, in Canada ondergedoken als de eerste deserteur van een groeiende schare die weigert nog langer aan de massale schendingen van de mensenrechten mee te doen. In Ik ben een deserteur beschrijft hij zijn persoonlijke ervaringen. Hun schokkende directheid en politieke lading roepen, wereldwijd gepubliceerd, overal sterke reacties op.
MT.BLOEM Liessel

Wanneer antwoord op uw bestelling niet binnenkomt, wilt u dan s.v.p even uw spam checken? Mogelijk is ons mailbericht in de spam/ongewenste mail terechtgekomen.
U kunt natuurlijk ook bellen.

Om portokosten van pakketpost te drukken, kan een boek (indien gewenst en indien mogelijk) OPENGEVOUWEN worden verstuurd.

Wij verkopen ook Engelstalige boeken!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel MT.BLOEM.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met MT.BLOEM
  • Na uw bestelling ontvangen u en MT.BLOEM een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van MT.BLOEM vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • MT.BLOEM kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren