Titel

Waarom Mannen liegenen Vrouwen Schoenen Kopen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Het Spectrum

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback In goede staat

Meer info
Dit nieuwe boek van Allan en Barbara Pease gaat over relaties. Relaties tussen mannen en vrouwen onderling, maar ook met familieleden. Allan en Barbara Pease behandelen het thema relaties op de voor hun kenmerkende stijl: helder en duidelijk, herkenbaar en bovenal grappig.
Een greep uit de inhoud: mannen zouden eenzaam zijn als ze de waarheid zouden vertellen, dingen die mannen doen die vrouwen irriteren en dingen die vrouwen doen die mannen irriteren, affaires en hoe je ze overleeft, wat mannen echt willen en wat vrouwen echt willen en daarnaast seks, familieleden, huilen en kids.
Barbara en Allan Pease hebben een trainingsinstituut, gespecialiseerd in communicatie. Hiermee timmeren ze wereldwijd aan de weg. Samen schreven ze Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen, wat een internationale bestseller werd.



In de bestseller 'Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen' (1999)* stonden onoverbrugbare verschillen tussen mannen en vrouwen centraal. In dit vervolg beschrijven de auteurs vooral de problemen die kunnen optreden wanneer mannen en vrouwen relaties met elkaar aangaan. Ze behandelen daarbij een groot aantal verschillende aspecten van het (samen)leven, waarbij ze informatie uit verschillende landen en universele thema's in de sekseverhoudingen tot een prettig leesbaar geheel aaneensmeden. Talrijke nuchtere feiten en wetenschappelijke gegevens worden, aan de hand van voorbeelden en voorzien van pakkende titels en slogans, op een humoristische manier gepresenteerd. Daarbij gaat het om voor velen herkenbare situaties, zoals liegen, aandacht vragen, zeuren, huilen, dingen eindeloos uitpraten, het uiterlijk, familierelaties en veelvoorkomende misverstanden. Een gemakkelijk leesbaar boek vol herkenbare situaties en ervaringen voor een breed lezerspubliek.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren