Titel

Gastrovan / met je neus in de boter

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789491525087

Uitgever

Komma, Uitgeverij

Prijs

30,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2013, Gebonden hardcover, 240 pp

Meer info
Borsboom, Sjaak / Simons, Jeroen / Ree, Olivier van der



Titel:

Gastrovan - met je neus in de boter [ isbn 9789491525087 ]



ISBN:

9789491525087



Taal:

Nederlands



Uitgever:

Komma, Uitgeverij



Bijzonderheden:

2013 240pp Gebonden



Prijs:

? 34,00(exclusief evt. verzendkosten)



Extra informatie:


Flaptekst

Stel: je koopt een oude camper, je bouwt er een uitklapbare buitenkeuken in en vertrekt op een culinaire veldtocht door Nederland, Frankrijk en Spanje, op zoek naar de oorsprong van klassieke gerechten en producten...Drie jonge en enthousiaste koks bedenken dit plan niet alleen - ze voeren het nog uit ook! Sjaak Borsboom, Jeroen Simons en Olivier van der Ree ontvluchten de restaurantmuren en vertrekken met hun Gastrovan op een culinaire missie: het bereiden van traditionele gerechten in de streek waar dat eten geworteld is.Hun kompas is hun passie voor koken en bij elk 'terroir' laten ze zich opnieuw leiden en inspireren door het lokale eten, de wijnen en de plaatselijke smaken. Elke gids die hun wegwijs maakt in dit culinaire landschap trakteren ze op een waar feestmaal.De enthousiaste en ontwapenende aanpak van de drie werkt aanstekelijk: deuren gaan open en de koks ontdekken de grensoverschrijdende kracht van de liefde voor lekker eten.Hun ervaringen en de bijbehorende recepten zijn in dit boek vastgelegd. GASTROVAN. MET JE NEUS IN DE BOTER is een hartverwarmend en origineel boek over uitzonderlijke gastvrijheid, verbindende passie, lekker koken en - hoe kan het ook anders - fantastisch eten.

Recensies

GENOMINEERD ALS BESTE KOOKBOEK VAN NEDERLAND 2013
Afbeeldingen
Borsboom, Sjaak / Simons, Jeroen / Ree, Olivier van der - Gastrovan / met je neus in de boter
Huis van de Letteren Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Huis van de Letteren.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Huis van de Letteren
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huis van de Letteren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huis van de Letteren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Huis van de Letteren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren