Titel

Kokoschka Aquarelle und Zeichnungen

Schrijver
Taal

Duits

Uitgever

Thames and Hudson / Droemer Knaur

Prijs

24,70(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1963, 66pp, gebonden boek, zwart linnen, lichte gebruikssporen

Meer info
Met een inleiding van John Russel 24 pp, gevolgd door 16 aquarellen en 16 tekeningen. De aquarellen, in kleur, liggen los in een passepartou. Om de aquarellen ook los te kunnen bekijken zijn 2 extra passepartous aanwezig. De tekeningen zitten vast in het boek. Groot 33x30,5x2 cm en zwaar 1780 gram boek. Oorspronkelijk vverschenen in 1962 bij Thames and Hudson, deze Duitse uitgave van 1963 verswcheen bij Droemer Knaur.
Lichte gebruikssporen, met name een vochtrandje onderaan achterin het boek, vanaf aquarel 12 en tekening 12, en een kleine beschadiging onder aan de rug, gerestaureerd met acrylverf in passende kleur.
Afbeeldingen
Oskar Kokoschka, John Russell - Kokoschka Aquarelle und Zeichnungen
De ware Vryheid Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De ware Vryheid.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De ware Vryheid
  • Na uw bestelling ontvangen u en De ware Vryheid een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De ware Vryheid vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De ware Vryheid kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren