Titel

Vormen van religieuze ervaring / een onderzoek naar de menselijke aard

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789080730021

Uitgever

Uitgeverij Abraxas

Prijs

9,90

Beschikbaar

30 exemplaren

Bijzonderheden

2010, Paperback, 404 pagina's

Meer info
Acht jaar voor zijn overlijden in 1910 begon de door dit klassieke boek beroemd geworden Amerikaanse arts, psycholoog en filosoof te schrijven aan dit dit werk. Hierdoor kan hij als de grondlegger van de godsdienstpsychologie worden beschouwd. Deze zesde, herziene en vermeerderde Nederlandse druk bevat in vergelijking met de vierde druk uit 2003 een vertaalde tekst die met zorg is verbeterd en een licht gewijzigde lay-out heeft. De verantwoording van de Nederlandse uitgever is met twee pagina's (tot drie) uitgebreid, met daarin verwerkt een visie op de waardebepaling van dit boek voor deze tijd door de Canadese filosoof Charles Taylor. Een uitstekende service aan de lezers is dat de paginering van de vertaalde hoofdtekst zo goed als identiek is aan die van de druk uit 2003. Daartoe zijn de bladzijden helemaal voorin en achterin met Latijnse cijfers genummerd. In strikte zin is vervanging van genoemde eerdere druk niet noodzakelijk.
Afbeeldingen
James, W. - Vormen van religieuze ervaring / een onderzoek naar de menselijke aard
Zuider-Amstel Amsterdam

I.s.m. Antiquariaat Zuider-Amstel

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Zuider-Amstel.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Zuider-Amstel
  • Na uw bestelling ontvangen u en Zuider-Amstel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Zuider-Amstel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Zuider-Amstel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren