Titel

Kerst Met Crea Easy

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

97858775078

Uitgever

Forte Uitgevers

Prijs

1,00

Bijzonderheden

2003, 1e druk, 32 pp, Paperback, Als nieuw

Meer info
Beschrijving
Kerst met CreaEasy brengt de eenvoud van CreaEasy en de sfeer van kerst op een prachtige manier samen. Met dit boekje maak je in deze donkere dagen de meest fantastische (wens)kaarten. De voorbeelden die je in dit boekje vindt, zullen je al helemaal in de kerststemming brengen. Met de CreaEasy kerst-mal en het CreaEasy kerstpapier maak je al snel met de collectie verschillende kaarten, zodat je iedereen met een zelfgemaakte kaart kunt verrassen.


Recensie(s)
NBD|Biblion recensie:


De 38 kerstkaarten in deze uitgave zijn alle gemaakt met CreaEasy-materialen. Om de kaarten te maken moet je dit materiaal hebben, omdat een deel van de beschrijving van de techniek en een voorbeeld in kleur op de verpakking staan. In de uitgave wordt de verdere techniek duidelijk beschreven. De werkwijze per kaart is duidelijk en voorzien van een lijst van benodigdheden. De tekst in twee kolommen is overzichtelijk. Op de kaarten worden CreaEasy-mallen en -papier gecombineerd met andere technieken, zoals embossing, borduren, stempelen enzovoort. Waar nodig zijn patronen aanwezig. De leuke, originele kaarten zijn uitgevoerd in smaakvolle combinaties van pasteltinten. De techniek van kleuring met decorating chalk vereist enige oefening, maar is niet moeilijk. Kleurenfoto's geven het te behalen eindresultaat goed weer. Precies werken is bij deze techniek belangrijk om een mooi resultaat te boeken. Op de kaft staan twee voorbeelden afgebeeld.
Afbeeldingen
Lent, Franka van - Kerst Met Crea Easy
ikhebaleenboek Uitgeest

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel ikhebaleenboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ikhebaleenboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en ikhebaleenboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ikhebaleenboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ikhebaleenboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren