Titel

Artsen zijn ook maar mensen. Hoe het verhaal van Joyce Rebecca de medische wereld verandert.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Kruijf, Groningen (eigen beheer)

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden, 2012, 251 blz. Met foto's. Gesigneerd met opdracht door de schrijver.

Meer info
Persoonlijk verslag van een vader over de hersenschade die zijn dochtertje bij de geboorte opliep door een fout in het ziekenhuis, en zijn strijd om erkenning en schadevergoeding, waarbij hij suggesties doet ter voorkoming van dergelijke calamiteiten.

Joyce's moeder wordt tijdens de zwangerschap opgenomen in het ziekenhuis, waar Joyce te vroeg wordt geboren. Bij het inbrengen van een buisje in haar neus worden haar hersenen beschadigd. Joyce's vader beschrijft het verdriet en de boosheid die volgen. Er volgen een lange rij van dokters en behandelingen, spanningen thuis en onduidelijkheid over de toedracht. Na een slopende, jarenlange procedure blijkt uiteindelijk het ziekenhuis aansprakelijk en volgt schadevergoeding. Dit boek gaat meer over het proces, emotioneel en juridisch, dan over de uitkomst. En vooral ook over preventie: hoe kon het gebeuren en hoe is dat te voorkomen? Diverse deskundigen komen aan het woord. De conclusie: meer openheid, meer teamwerk, meer oog voor risico's op organisatieniveau.
Afbeeldingen
Kruijf, Johan de - Artsen zijn ook maar mensen. Hoe het verhaal van Joyce Rebecca de medische wereld verandert.
BoekenWO2 Raalte

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel BoekenWO2.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren