Titel

Arend de weesjongen

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789055516766

Uitgever

Gebr. Koster Barneveld

Prijs

7,25(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

nieuw

Meer info
Als Arend doornat en verkleumd beschutting zoekt in een bouwvallige schuur denkt hij aan de woorden van zijn moeder: ‘Arend vergeet nooit dat de Heere je overal ziet, waar je ook heengaat en waar je ook bent.’
Hij is op zoek naar werk. Zijn moeder is ziek en er is geen geld om eten te kopen. Wat vindt hij het moeilijk om weg te gaan bij moeder.
Op een wonderlijke manier krijgt hij een plaatsje op de boerderij van boer Boender. Door zijn grote liefde voor dieren geniet Arend van al het werk op de boerderij. Als hij een hond van de verdrinkingsdood redt, krijgt hij er een nieuwe vriend bij.
Toch blijft het verlangen naar zijn moeder aan hem knagen. Hij ziet haar nog één keer …
Afbeeldingen
Uil - van Golen van A. - Arend de weesjongen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Vonk Boeken Ternaard.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Vonk Boeken Ternaard
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vonk Boeken Ternaard een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vonk Boeken Ternaard vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Vonk Boeken Ternaard kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren