Titel

Voor je gaat slapen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Boekerij Amsterdam

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback /Als nieuw .

Meer info
HET GEBEURDE NU BIJNA NEGEN JAAR GELEDEN. HET JAAR WAARIN ik twintig werd, Anni naar Amerika vertrok en julie met Aleksander trouwde.
Ik kan net zo goed daar beginnen.
Ik begin metje trouwdag,julle, 27 augustus 1990, een zonnige middag. Niemand kon naderhand zeggen dat het geen mooie bruiloft was, o nee, ie was mooi, julie, zo mooi. Niemand die met de hand op het hart kon zeggen datje geen mooie bruid was. Ik was niet mooi, dat wist ik ook. Ik ben nooit mooi geweest. Klein en mager, donker, met een iets te stompe neus. Maar dat gaf niet. Ik kon goed zingen.

Er was niemand thuis toen ik die ochtend wakker werd.Julle en Anni waren weg om de laatste dingen te regelen voordat julie zich als bruid zou kleden en volgens de traditie door vader opgehaald zou worden. Ik herinner me dat ik wakker werd en op blote voeten over de ruwhouten vloer liep, de gang door, de woonkamer in, naar Anni's drankkast. Ik deed de kast open en schonk een beet . e van haar whisky in een beker warme chocolademelk.
Ik was al jaren geleden uit het appartement in de jacob Aalls gate vertrokken, maar Anni vond dat we 'de laatste nacht', zoals
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren