Titel

Je Kunt Kanker Overwinnen . ( De auteur is een Autralische dierenarts die in 1975 botkanker kreeg, waarvoor een been werd geamputeerd en die daarna tegen de verwachting van de artsen in genas. -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020243017

Uitgever

Ankh-Hermes .

Prijs

18,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in zeer nette staat bijna nieuwe staat - 2919 - 1e dr 1995 - 266 p - 369 gr - [ isbn 9789020243017 ]

Meer info
- Zelf schrijft hij dit toe aan een wereldwijde reis langs en consultatie van genezers van diverse denominatie. Als gevolg van deze queeste genas hij niet alleen, maar maakte hij zich ook inzichten eigen inzake alternatieve manieren om kanker (aanvullend) te behandelen zoals diëten en meditatie-methoden. Samen met zijn vrouw geeft hij 'nu in binnen- en buitenland cursussen en workshops ter voorkoming, het onder controle krijgen en zelfs genezing van kanker'. Dit boek is een neerslag van zijn aldus verworven inzichten en ervaringen. Het is in een sterk persoonlijke stijl geschreven en richt zich specifiek op mensen die zelf of in hun directe omgeving met kanker te maken hebben, en heeft alle sterke en zwakke kenmerken van de meeste van dit soort boeken. Een serie goed bedoelde en voor wie daar ontvankelijk voor is, bruikbare, zelfs inspirerende levenslessen, maar of werkelijk ooit iemand als gevolg van deze benadering (laat staan uitsluitend als gevolg van dergelijke therapie) van kanker genezen is, is onbewezen. Noten, adressen, register.
Afbeeldingen
Gawler , Ian . [ isbn 9789020243017 ] 2919 - Je  Kunt  Kanker  Overwinnen . ( De auteur is een Autralische dierenarts die in 1975 botkanker kreeg, waarvoor een been werd geamputeerd en die daarna tegen de verwachting van de artsen in genas. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren