Titel

Erfgenaam van de zee / druk 1

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789041006165

Uitgever

Reemst, Van

Prijs

4,95

Bijzonderheden

1998, Gebonden; Afgeschreven bibliotheekboek

Meer info
In 1851 monstert Justin Savage aan als scheepsjongen op een klipper naar China. Hij is de onwettige zoon van één van New Yorks grootste reders en heeft er geen idee van dat zijn jaloerse oudere halfbroer Sylvaner hem tijdens zijn eerste zeereis wil vermoorden.

Justin overleeft de aanslag, mede door de knappe domineesdochter Samantha Aspinal, waar hij onmiddellijk verliefd op wordt.
Op een dag wordt het schip aangevallen door piraten. Justin wordt gevangengenomen door Madame Ching, een legendarische vrouwelijke kaper, die hem meeneemt naar China als haar slaaf.

Enkele jaren later trouwt Justin met haar en wordt zelf piraat. Vooral de vloot van zijn verradelijke halfbroer Sylvaner moet het ontgelden. Want Justin weet inmiddels dat die zijn moord heeft beraamd en zijn erfenis heeft gestolen.

Aan de vooravond van de Taiping-opstand vertrekt Justin naar Engeland met de opdracht de militaire talenten van de Britse 'barbaren' te bestuderen. Daar ontmoet hij zijn jeugdliefde Samantha. Het wordt een heerlijke tijd. Tot Sylvaner arriveert, uit op wraak en vastbesloten Justin te zien hangen voor landverraad en piraterij.
Afbeeldingen
Stewart, F. Mustard - Erfgenaam van de zee / druk 1
Vijolas Boek Huizen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Vijolas Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren