Titel

Keukengeluk . ( Meer dan 100 geheel nieuwe recepten . ) Keukengeheimen is Gordon Ramsay's meest toegankelijke boek tot nu toe. Al zijn passie en enthousiasme voor eten zijn in dit boek samengebracht. -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021541082

Uitgever

Kosmos Uitgevers . / Culinaire Boekerij .

Prijs

18,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden als nieuw met harde kaft en met omslag . 0813 - 1e dr 2004 - 254 p - 1000 gr - 20x25,5 cm

Meer info
- Meer dan 100 gloednieuwe recepten die zowel de amateur als de (semi)-professional zullen verrassen. Bovendien zijn in het boek allerlei praktische tips en voorbeelden opgenomen over hoe een goede keuken zou moeten werken.
Keukengeluk geeft als eerste kookboek een kijkje in de keuken van Gordon Ramsay en laat zien waar deze alom bejubelde chef zijn energie en bezieling vandaan haalt. Een man die bij de mensen om hem heen niet alleen een schrikeffect oproept, maar bovendien een enorme loyaliteit teweeg brengt. En ook bij zijn lezers... lees en kook uit Gordon Ramsay's Keukengeheimen, en geniet met al uw zintuigen!

Een nieuw kookboek van Gordon Ramsay, naar aanleiding van de tv-serie 'Oorlog in de keuken'. De restaurants die hij daarvoor bezocht hadden diverse problemen: een slechte financiele situatie, chef-koks die zichzelf overschatten, een kaart die niet (meer) aan de clientiele was aangepast enz. Ramsay kwam er binnen als een crisis-manager, nam geen blad voor de mond en stak zelf flink de handen uit de mouwen en boekte zo resultaten. In dit boek veel eenvoudige recepten die min of meer op menuvolgorde staan, met tussen de gerechten door ontboezemingen over hoe een restaurant te leiden, wat de bediening moet kunnen en waarom ze zo belangrijk zijn voor de keuken, koks, het maken van fouten, vegetarisch eten enz. De recepttitels staan in rood net als de ingredientenopgave. Toelichting en recepthandelingen zwart gedrukt. Het boek werd geillustreerd met mooie gerechtfoto's en met foto's van Gordon Ramsay in actie. Goede, originele receptuur, met dagelijkse ingredienten. Tot slot basistechnieken, handige tips enz. met een verklarende woordenlijst en een alfabetisch trefwoorden-/receptenregister
Afbeeldingen
Ramsay ,Gordon . & Mark Sargeant . [ isbn 9789021541082 ] - Keukengeluk . ( Meer dan 100 geheel nieuwe recepten . ) Keukengeheimen is Gordon Ramsay's meest toegankelijke boek tot nu toe. Al zijn passie en enthousiasme voor eten zijn in dit boek samengebracht. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren