Titel

De roep van de wilde vogels

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9067900265

Uitgever

Kadmos

Prijs

3,25(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1985

Meer info
Australië wordt in 1840 nog bijna uitsluitend bewoond door strafgevangenen, grootgrondbezitters en Britse ambtenaren die vastbesloten zijn een nieuwe gemeenschap te stichten en de fundamenten voor een nieuwe maatschappij te leggen ;een land dat bestaat uit een paar dorpen, een stelwijdverspreide nederzettingen en een immense wildernis. Als haar man op jeugdige leeftijd overlijdt, emigreert Raunie Lorne naar Australië om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Ze is arm en berooid, en bezit niet veel meer dan haar buitengewone schoonheid, haar vurige karakter en haarijzeren wilskracht. Daar aangekomen ontmoet ze Brick O?Shea, een ambitieuze grootgrondbezitter wiens innemende charme ze niet kan weerstaan. Hij biedt haar de mogelijkheid een onbezorgd en beschut leven te leiden, doch Raunie weigert resoluut, vastbesloten op eigen houtje haar plaatsje in de maatschappij te veroveren. Ze verbreekt de verhouding en tracht vergeefs haar geliefde uit haar gedachten te zetten. Maar zelfs haar huwelijk met Kenneth Merrill en O?Shea?s scandaleuze verhouding met de jonge en lieftallige Barbara Merrill kunnen niets aan haar alles verterende liefde voor Brick O?Shea veranderen ?..
Een adembenemend epos over twee mensen in koloniaal Australië, die gescheiden van elkaar trachten het geluk te vinden, terwijl ze diep in hun hart beiden weten dat zij alleen samen het paradijs op aarde zullen kunnen vinden.
Afbeeldingen
Irish, Lola - De roep van de wilde vogels
Vijolas Boek Huizen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Vijolas Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren