Titel

Pulp

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Vassallucci Amsterdam

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Uitgave 1997, in zeer goede staat (1e druk, ned.) 160 p. Paperback, geplastficeerde kaft

Meer info
Ex-bieb, maar in uitstekende conditie.

'Het was vooral vreselijk veel lol, dit boek- alsof de schrijver zijn trouwe fans nog één laatste plezier heeft willen doen,' aldus Martin Bril in Het Parool. Bukowski, de chroniqueur van het leven aan de zelfkant, heeft met Pulp een verrukkelijke, humoristische parodie op de 'hardboiled detective' geschreven, in de stijl van Chandler en Hammett. De weinig succesvolle detective Nick Belane - te huur voor $ 6 per uur - krijgt van de ene op de andere dag vier opdrachten tegelijk. Belane moet ene Céline (een mislukte Franse schrijver die geweigerd heeft te sterven en nu boekhandelaren terroriseert) uitleveren aan een zekere Lady Death, hij' wordt ingehuurd door een begrafenisondernemer die lastiggevallen wordt door een vrouwelijk buitenaards wezen, hij moet voor een vriend een rode mus lokaliseren en hij moet uitzoeken of de vrouw van ene jack Bass overspelig is. Pulp wemelt van de vermakelijke situaties en oneliners en is een waardig afscheid van een schrijver die 'in zijn werk keer op keer - en altijd geestig - beschrijft dat er nog heel wat eer te behalen valt in de goot'.
Afbeeldingen
Bukowski, Charles (vert. Susan Jansen) - Pulp
Rigoletto Waalwijk

Bij aankoop van boeken voor een bedrag van in totaal 100 of meer dan 100 euro worden voor de verzending binnen Nederland geen verzendkosten van de aangekochte boeken in rekening gebracht.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Rigoletto.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Rigoletto
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rigoletto een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rigoletto vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Rigoletto kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren