Titel

De tondeldoos

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Een uitgave van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek ter gelegenheid de maand van het spannende boek 1999

Prijs

3,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback, 96 bladzijden

Meer info
Misdaadroman.

Vertaald uit het Engels door Irving Pardoen.

Oorspronkelijke titel: Burning Point.

Zo goed als nieuw.

In De tondeldoos wordt het rustige Engelse dorpje Sowerbridge opgeschrikt door de brute roofmoord op de 93-jarige Lavinia Fanshaw en haar verzorgster. De politie arresteert al snel de jonge Ier Patrick O'Riordan.
Dan, op de eerste dag van zijn proces, wordt de cottage van Patricks ouders in brand gestoken en komt een tweede gruwelijke misdaad aan het licht. Vanaf dat moment blijkt dat veel zaken in Sowerbridge niet zijn zoals ze aanvankelijk leken . . .
Afbeeldingen
Walters, Minette - De tondeldoos
Leesluis Nuis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling.

Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Leesluis.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren