Titel

Het beste boek 184

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

The Reader?s Digest

Prijs

4,50

Bijzonderheden

1997; Serie Het best boek

Meer info
Samenvattingen uit beroemde boeken: De fraude jagers / Het dagboek / Rose / Onderhuidse dreiging

De Fraudejagers
Jonathan Jackson treedt als hoofdcontroleur in dienst bij de Bijzondere Belastinginspectie. Zijn doel is een onderzoek in te stellen naar de geheimzinnige dood van Marie ? Pierre Desgrange, zijn ex-vriendin, die eveneens bij de BBI werkte en net voor haar dood en wijdvertakte fraude op het spoor kwam.

Het dagboek

Nooit heeft Noah Calhoun Allie kunnen vergeten, het meisje dat hij in de zomer van 1932 ontmoette en dat voor altijd zijn hart stal. Op de bladzijden van een oud dagboek legt hij zijn herinneringen vast aan de zomer die ze toen samen doorbrachten, aan de voorbestemde wijze waarop ze van elkaar gescheiden waren ? en aan de bijzondere dag waarop Allie terugkeerde, vier jaar later, om Noah te vertellen dat ze zich verloofd had.

Rose

Er bestaan twee werelden in het Victoriaanse stadje Wigan. De ene is de koele, gezapige wereld van de hogere stand, met opgepoetste rijtuigen en verfijnde manieren. De andere kant is het harde leven in de kolenmijnen, waar mannen ? en vrouwen ? zich moeten afbeulen om hun brood te verdienen.

Onderhuidse dreiging

Ooit deed chirurg Duncan Lathram zijn uiterste best levens te redden. Nu besteedt hij zijn tijd om de buikjes van congresleden weg te werken en enkele van de meest bekende gezichten van het Capitool een facelift te geven. Voor zijn assistent, Gina Panzella, is de verandering schokkend en bedroevend.
Afbeeldingen
Mendes, Bob; Sparks, Nicholas; Smith, Martin,Cruz; Wilson, F. Paul - Het beste boek 184
Vijolas Boek Huizen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Vijolas Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Vijolas Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vijolas Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vijolas Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Vijolas Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren