Titel

Koning Willem III biografie

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9027425884

Uitgever

Het Spectrum

Prijs

9,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1990, 1e druk, 408 pp,

Meer info
In Koning Willem III heeft ons land zijn meest controversiële vorst gekend. Hij was ongeremd en opvliegend van aard, maar voor vrienden en adviseurs kon hij heel hartelijk, spontaan en vrijgevig zijn. Hij was dan ook meer ene Romanov dan een Oranje.
Deze biografie schildert koning Willem III ten voeten uit. Een markante persoonlijkheid die zijn stempel op een heel tijdperk wist te drukken. De schrijver geeft tevens een prachtig beeld van Nederland in de tweede helft van de negentiende eeuw.
Hookies Bookies Oegstgeest

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Hookies Bookies.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hookies Bookies
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hookies Bookies een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hookies Bookies vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hookies Bookies kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren