Titel

Als ik over mijn liefde niet kan spreken; veertien liefdesgedichten en een levenslied; vert. (uit het Grieks) door Hans Warren en Mario Molegraaf.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789035119079

Uitgever

Bert Bakker

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1997/1e dr./40 p./paperbackje/tweetalig

Meer info
Liefde is misschien het intenst wanneer zij onvervuld blijft, als je je zalige illusies maakt en je aan mooie fantasieën overgeeeft. In de vijftien gedichten van K.P. Kavafis (1863-1933) die in deze uitgave bijeengebracht werden, is liefde altijd eeen kwestie van herinnering en verbeelding. Kavafis schrijft over wat had kunnen zijn of over wat lang geleden is geweest.

Kavafis, een Griek die in Alexandrië woonde, genoot tijdens zijn leven nauwelijks bekendheid. Hij besefte zelf dat hij een dichter voor toekomstige generaties zou zijn. En inderdaad is hij nu voor poëzieliefhebbers over de hele wereld een begrip geworden. Zijn oeuvre staat in het teken van de Griekse liefde - de liefde waarover hij niet kon spreken, maar waarover hij vrijmoedig schreef.

Hans Warren en Mario Molegraaf kregen grote lof toegezwaaid voor hun vertaling van Kavafis' complete oeuvre. Voor 'Als ik over mijn liefde niet kan spreken' selecteerden ze de mooiste liefdesgedichten en herzagen ze hun vertalingen ervan. Zo kan nog meer genoten worden van deze gedichten, waarin in de allernuchterste woorden van de allerhevigste passies wordt getuigd.
GOED VERKEERD Utrecht

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel GOED VERKEERD.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren