Titel

De Straatvogel

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9044923374

Uitgever

A.W. Bruna

Prijs

1,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

pocket, Zwarte Beertjes

Meer info
Amsterdam, 4 uur 's nachts. Drie rolschaatsende heren in een carrièrepak draaien, compleet met aktetas, een rondje op de Dam... In de Olofssteeg ligt een dooie souteneur, neergeschoten met een machinepistool. Op de stoep zit een zwarte kat en boven het lijk tussen de daken van Mokum cirkelt een aasgier... Loekoe Obriaan, de prins der wallen, is het slachtoffer. Geen doodslag, maar een regelrechte moordaanslag, zes kogels van negen millimeter rechtstreeks in de borst. Mogelijke verdachten zijn Lennie en Guus, ook souteneur. Maar de bewijsvoering wordt lastig en de commissaris denkt dat de oplossing van binnenuit kan worden gevonden. Zelf moet hij eigenlijk naar een kuuroord, maar hij besluit om undercover de buurt te gaan onderzoeken. Hij ontmoet o.a. oom Wisi, een Surinamse kruidendokter met veel kennis van de winti religie, en Nellie, de vriendin van Grijpstra. In opdracht van de commissaris gaan Grijpstra en De Gier samenwerken met brigadier Jurriaans, verbonden aan bureau Warmoesstraat. Deze schakelt op zijn beurt adjudante Aleida en John Varé, kenner van de Surinaamse gemeenschap en vriend van Aleida, in. De jacht op Guus en Lennie is geopend.
Afbeeldingen
Wetering, Janwillem van de - De Straatvogel
Niki Bookshop Goes

Bij bestelling vanaf 3 boeken is het goedkoopste boek gratis.

Gratis bezorging in Goes voor bestellingen vanaf 10 euro.

Heeft u vragen over de staat van het boek of over de verzendkosten stuurt u dan eerst even een berichtje.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Niki Bookshop.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Niki Bookshop
  • Na uw bestelling ontvangen u en Niki Bookshop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Niki Bookshop vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Niki Bookshop kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10400 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren