Titel

DE ONDERSTROOM

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

90-225-3510-x

Uitgever

De Boekerij, Amsterdam, 2003, achtste druk

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden met harde kaft en stofomslag, 302 pp, in zeer goede staat

Meer info
Edie Jennings groeit op in de schaduw van haar knappe, charmante moeder Louise, en de ster van de familie, haar oudere zus Stella, die op het punt staat te gaan studeren. Haar vader Vic is liefdevol, een beetje onhandig en stil, haar jongste zus Jude is de intellectueel van het gezin. Edie heeft het gevoel zowel thuis als op school niet helemaal op haar plek te zijn.
Dan ontmoet ze Ricky. Voor het eerst voelt Edie hoe het is om verliefd te zijn, te begeren en begeerd te worden. Lang duurt deze liefde echter niet, want het noodlot slaat toe in de familie Jennings: in één klap verliest Edie haar onschuld en is ze volwassen.

Vele jaren later, als Edie zelf kinderen heeft, komen zij en haar zussen weer bij elkaar. De gebeurtenissen van toen werpen nog steeds hun schaduw over de levens van de drie vrouwen. Alle drie hebben hun eigen versie van het verleden voor elkaar verborgen gehouden. Nu is het tijd om de herinneringen gezamenlijk een plek te geven, en vooral er achter te komen wat was écht de oorzaak, wat is de waarheid?

'De onderstroom' is een prachtige en herkenbare psychologische roman over liefde, leven, vergeving en herinneringen.

Nicci Gerrard is de vrouwelijke helft van het beroemde schrijverduo Nicci French. 'De onderstroom' is haar eerste solo-roman
Afbeeldingen
Gerrard, Nicci - DE ONDERSTROOM
Azucena Boek Winschoten

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Azucena Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Azucena Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Azucena Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Azucena Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Azucena Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10400 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren