Titel

DE HERFST ZAL SCHITTEREND ZIJN

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

90-290-7236-9

Uitgever

Meulenhoff, Amsterdam, 2002, tiende druk

Prijs

7,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback, 299 pp, als nieuw

Meer info
Michiel tracht zich zijn hele leven al aan allerlei ondergeschiktheid te ontworstelen; aan zijn sociale klasse, aan de afhankelijkheid van zijn vrouw, Hella en aan de afhankelijkheid van een minnares die hij misschien we minacht. Hella, medestander en tegenspeelster, tracht haar identiteit te vinden als moeder en zelfstandige vrouw. In haar streven naar zelfstandigheid wordt zij zich bewust van de beperkende invoed van haar opvoeding.
'De herfst zal schitterend zijn' is een caleidoscopisch verhaal van de onvervulde verlangens en ambities in het moderne bewustzijn: de ontoereikendheid van de liefde, het tekort aan warmte, de duidelingwekkende dromen.
Afbeeldingen
Siebelink, Jan - DE HERFST ZAL SCHITTEREND ZIJN
Azucena Boek Winschoten

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Azucena Boek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Azucena Boek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Azucena Boek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Azucena Boek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Azucena Boek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10400 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren