Titel

De Slag om Arnhem. De Tweede Wereldoorlog.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Lekturama

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

1978, geb, hardcover, met so, 144 pag, 24x30cm, geïll, veel auth foto`s, kleur en zw/w, in goede staat

Meer info
Op 17 september 1944 dreunt in de vroege ochtend de grootste luchtlandingsvloot uit de geschiedenis der mensheid over Het Kanaal, op weg naar het doel 'Arnhem'. Meer dan 2020 vliegtuigen met 20.000 man luchtlandingstroepen aan boord verduisteren de lucht. Kort daarna begint bij Arnhem de ontzagwekkende luchtlanding. Wolken parachutes ontplooien zich, zware transportzweefvliegtuigen landen om hun lading aan mensen en materieel uit te spuwen.

Dit boek laat u meeleven met de heldhaftige strijd om Arnhem en het laat de bijna bovenmenselijke ellende zien van hen die aan dit drame deel hadden. Het is een verslag van een ogenschijnlijk verloren veldslag die uiteindelijk toch tot een overwinning van de Geallieerden zou leiden.
Afbeeldingen
Hoek, K. van den (eindredactie) - De Slag om Arnhem. De Tweede Wereldoorlog.
Verkenner Hoogezand

*** de boekenwebshop van Bevrijdingsmuseum Noord Nederland *** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden *** kijk ook eens op onze website ***

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Verkenner.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10400 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren