Titel

Stoomketels

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Kluwer, 1958, 5e druk

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

geb., hc., linnen; 20x27 cm; 151 pag.; reg.; geïll.; gd

Meer info
Afbeeldingen
Boks, ir. D.J. | ir. L.H. van der Deijl - Stoomketels
Ghijsbrecht Nieuwerkerk aan den IJssel

Antiquariaat Ghijsbrecht is een initiatief van Bert van Voorbergen. Het is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel maar heeft geen fysieke winkel. De opbrengsten gaan in een potje en komen 50/50 ten goede aan de KNRM (hulp aan zeelieden) en Het Leger des Heils (hulp aan landrotten). Bestelde boeken worden doorgaans verzonden via PostNL of DHL maar kunnen na afspraak ook worden afgehaald. Antiquariaat Ghijsbrecht is een particuliere activiteit zonder inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ghijsbrecht.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ghijsbrecht
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ghijsbrecht een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ghijsbrecht vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ghijsbrecht kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren