Titel

Het Halo-effect . ( Negen misvattingen over management . ) "Dit boek gaat over zakendoen en managen, succes en falen, wetenschap en mythes. Het is voor managers om te leren zelf te denken in plaats van naar talloze managementgoeroes en consultants -

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact . ( - te luisteren die allemaal dé formule hebben voor een toporganisatie met ongekend succes." Aldus Phil Rosenzweig in de inleiding van 'Het Halo-effect'. -

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in als nieuwe staat - 3612 - 1e dr. 2008 - 222 p. - 145 gr.

Meer info
- Veel van onze opvattingen over management zijn misvattingen, denkfouten en gebrekkige inschattingen die ons het zicht ontnemen op de grondslagen van bedrijfsprestaties. In 'Het Halo-effect' ontmaskert Rosenzweig negen algemeen geaccepteerde misvattingen over het bedrijfsleven. Daarbij heeft hij speciale aandacht voor het zogenoemde Halo-effect, een van de meest hardnekkige misvattingen. Onze waarneming van oorzaak en gevolg wordt vertekend door een halo, een aura. Als een bedrijf goede winstcijfers laat zien, denken we al snel dat ook de strategie, het leiderschap, personeel en bedrijfscultuur, ofwel het bedrijf in zijn geheel, goed zijn. Hij leert ons hoe u uit onderzoek de juiste conclusies kunt trekken en misleidende uitspraken en conclusies kunt doorprikken. Voor wie graag onderscheid wil kunnen maken tussen feit en fictie is dit boek onontbeerlijk.

Inhoudsopgave
Voorwoord

1. Hoe weinig we weten
2. Het verhaal van Cisco
3. De opkomst neergang van ABB
4. Omringd door halo's
5. Mogen we heil verwachten van onderzoek?
6. Halo's vinden terwijl je sterren zoekt
7. Een hele stapel misvattingen
8. Verhalen, wetenschap en de schizofrene krachttoer
9. De hamvraag van het bedrijfsleven, tweede poging
10. Managen zonder kokosnoten als koptelefoon
Afbeeldingen
Rosenzweig , Phil . [ isbn 9789047000587 ] - Het Halo-effect . ( Negen misvattingen over management . ) "Dit boek gaat over zakendoen en managen, succes en falen, wetenschap en mythes. Het is voor managers om te leren zelf te denken in plaats van naar talloze managementgoeroes en consultants -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren