Titel

Niets is sterker dan dat ene woord

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789491354151

Uitgever

Coolegem Media

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2012,1e druk,240 pp,paperback,foto's,Rotterdam,Feyenoord,nieuw

Meer info
Presentatie van dit nieuwe Feyenoordboek in Boekhandel Snoek op woensdag 5 september 2012,16.00 uur. Eerste exemplaar voor Eddy Pieters Graafland ,de legendarische oud-doelman van Feyenoord !

Niets is sterker dan dat ene woord! verhaalt over de successen van Feyenoord sinds de invoering van het betaalde voetbal in 1954. Over de beginperiode, waarin Alkmaar'54 trachtte Feyenoord om te kopen, over Henk (van der) Bijl, de kleine doelman, maar ook over de periode waarin Feyenoord droomvoetbal speelde met o.a. Coen Moulijn, Eddy Pieters Graafland, Cor van der Gijp en diens bewondering voor trainer Richard Dombi. Over Joop van Daele, Wim van Hanegem, John de Wolf en Henk Fräser. En over Bert van Marwijk, die als laatste trainer van Feyenoord de UEFA Cup won.

Maar ook over de overstap van Johan Cruijff naar Feyenoord in het glorierijke jubileumjaar 1983, het aantreden en gedwongen, abrupte afscheid van voorzitter Jorien van den Herik, van Mario Been en Leo Beenhakker, het uitluiden van verzorger Gerard Meijer na vijftig trouwe dienstjaren en het heengaan van de eerste (betaalde) manager Guus Brox. Ook de laatste mindere jaren met een zowel sportief als financieel dieptepunt worden belicht. Maar ook het laatste seizoen, waarin Ronald Koeman voor een wederopstanding zorgde.

Niets is sterker dan dat ene woord! is geen geschiedschrijving, waarin elk seizoen nauwkeurig onder de loep wordt genomen. Auteur Piet Ocks, een Rotterdammer met een lange journalistieke staat van dienst, voert de lezer kalmpjes langs de piketpalen van de club. Aan de hand van interviews en columns wordt de lezer geleid door de turbulente jaren.

Niets is sterker dan dat ene woord! Van Richard Dombi tot Ronald Koeman, een tijdsbestek waarin diepte- (sportief en financieel), hoogte- (winnaar Europa en UEFA Cup) en lichtpunten (plaatsing voorronde Champions League) elkaar afwisselden.
Afbeeldingen
Piet Ocks - Niets is sterker dan dat ene woord
Boekhandel Snoek Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Snoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Snoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Snoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Snoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Snoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren