Titel

Je Gevoel de Baas . ( Leer je negatieve denkpatronen veranderen . ) Je gevoel de baas is een buitengewoon effectief werkboek voor mensen die met uiteenlopende problemen worstelen. Het is een zeer praktische handleiding voor zowel mensen die zich -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026515644

Uitgever

Swets & Zeitlinger .

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

genaaide paperback in als nieuwe staat - 3412 - 3e dr 2001 - 244 p - 652 gr - 20,5x25,5 cm

Meer info
- depressief, angstig of schuldig voelen, als voor mensen met een gebrek aan zelfvertrouwen, met eetstoornissen of relatieproblemen. Je gevoel de baas biedt handvatten en strategieën om beter met die problemen om te gaan. Het boek, dat oorspronkelijk in het Amerikaans verscheen, leert mensen stapsgewijs anders tegen hun problemen aan te kijken. Aan de hand van herkenbare voorbeelden leggen de psychologen Dennis Greenberger en Christine Padesky uit hoe problemen kunnen ontstaan en hoe ze aan te pakken zijn. Het boek bevat uitgebreide vragenlijsten om mensen veranderingen in hun gevoelens te laten herkennen, en het stimuleert vaardigheden om problemen in de toekomst te voorkomen. Het boek is goed door professionals als huiswerkboek aan cliënten voor te schrijven.
Afbeeldingen
Greenberger , Dennis . & Christine Padesky . [ isbn 9789026515644 ] 3412 - Je Gevoel de Baas . ( Leer je negatieve denkpatronen veranderen . ) Je gevoel de baas is een buitengewoon effectief werkboek voor mensen die met uiteenlopende problemen worstelen. Het is een zeer praktische handleiding voor zowel mensen die zich -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren