Titel

De Vogelenzang valt stil door Josken Boon-Vermoesen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Wonderland

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

5 exemplaren

Bijzonderheden

HetWerk 2012, 16e jrg, nr 62, 21 juli 2012

Meer info
Prijs inclusief rechtentoeslag. Dit is het 4e en laatste deel van het levensverhaal van Josken Boon-Vermoesen, die op haar zestiende verkering kreeg met Frans, de broer van Louis en daarmee de familie Boon binnenkwam. ?Een triestige familie.? Zus Jeanneke van Louis en Frans was toen al ernstig ziek, ze stierf een jaar later aan leverkanker.
Josken:
En toch is Louis in de Eilandstraat geboren
Het is 100 jaar geleden dat Louis is geboren, ge kunt er hier in Aalst niet naast kijken. Ze willen beweren dat hij aan de Dendermondsesteenweg is geboren. Maar ik heb zijn moeder, Stella Verbestel, nooit iets anders horen zeggen dan dat hij in de Eilandstraat is geboren, op het eiland Chipka. Op een appartementje in de Eilandstraat, een verdiep van een huis. (...)

Het boek met het levensverhaal van Josken Boon-Vermoesen verschijnt in oktober.
Afbeeldingen
Meurs A.M. - De Vogelenzang valt stil door Josken Boon-Vermoesen
Wonderland Amsterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Wonderland.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Wonderland
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wonderland een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wonderland vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Wonderland kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren