Titel

het Raadsel van de Liefde

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Geus

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover Als nieuw

Meer info
Marianne Fredriksson is gefascineerd door de verschillen en overeenkomsten tussen mannen en vrouwen. Moeten we proberen die te overwinnen of moeten we ze gewoon accepteren?
In haar nieuwste roman Het raadsel van de liefde vertelt Fredriksson het verhaal van twee jonge mensen die zich, ook al zijn elkaars tegenpool, tot elkaar aangetrokken voelen.
Jan is wetenschapper. Hij is ervan overtuigd dat het de genen zijn die het wezen van de mens bepalen. Feiten tellen. Intuïtie bestaat niet voor hem, omdat het ongrijpbaar en dus onbegrijpelijk is.
Angelika gelooft juist dat dromen, gedachten en gevoelens het kompas vormen waardoor we ons leven moeten laten leiden.
Jan en Angelika wonen elk op hun eigen planeet. Alleen de liefde lijkt in staat de verschillen te overbruggen.
Marianne Fredriksson groeide op in Göteborg, Zweden. Na haar studie ging ze direct als journaliste aan de slag bij de lokale krant Göteborgstidningen, waar ze scheepvaartverslaggeefster werd. Ze zocht, net als haar vader, het avontuur. Het talent van Fredriksson bleef echter niet onopgemerkt, en ze werd uiteindelijk redactiechef bij het grootste Zweedse dagblad, Svenska Dagbladet (1974-1989).
In 1998 werd Marianne Fredriksson gekozen tot Auteur van het Jaar voor haar succesvolle roman Anna, Hanna en Johanna. Een jaar later werd haar tweede roman, Simon, gekozen tot Beste Vertaalde Roman van 1999. Ook haar derde roman, Volgens Maria Magdalena, vond zijn weg naar een grote schare lezers, evenals de verzameling essays Als vrouwen wijs waren. Ook internationaal heeft Fredriksson de status van topauteur bereikt. Haar boeken zijn in meer dan dertig talen vertaald. Behalve haar romans publiceerde Uitgeverij De Geus het managementboek De elf samenzweerders.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren