Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

Eten , Bidden , Beminnen . ( De zoektocht van een vrouw in Italie , India en Indonesie . )

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023428053

Uitgever

Cargo, 2009

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

Zeer nette grote paperback, 419 pag., ISBN 97890234244815

Meer info
Samenvatting
‘Hilarisch, briljant en schaamteloos spiritueel… ik wilde dat dit boek nooit meer op zou houden.’ – Esther Freud

Op haar dertigste heeft Elizabeth Gilbert alles wat een ambitieuze, hoogopgeleide vrouw zich zou kunnen wensen: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Ze besluit dat het tijd is voor een zoektocht naar de dingen die ze mist in haar leven: plezier, toewijding en evenwicht, en gaat op reis. In Italië maakt ze kennis met la dolce vita, in India met tempelvloeren die geschrobd moeten worden en in Indonesië met een excentrieke medicijnman – en haar grote liefde.
Eten, bidden, beminnen is een hartveroverend, dapper reisverslag en een inspiratie voor iedereen die wel eens op een kruispunt heeft gestaan en gedacht heeft dat er een andere, betere weg zou moeten zijn.

‘Eten, bidden, beminnen vond ik fantastisch, leerzaam en ontroerend’ – Saskia Noort
Toon minder
Recensie(s)
De Amerikaanse Elizabeth Gilbert (geb.1969) staat als dertiger op een kruispunt in haar leven. Ze had alles wat ze wensen kon, maar na haar scheiding besluit ze drie maal vier maanden te reizen. Ze vertrekt naar Italie, waar ze de kunst van het genieten (van de taal en het eten) leert. Vervolgens bestudeert ze in een bijna onvindbaar dorpje in India bij een ashram (soort school) de kunst van de spiritualiteit door meditatie en gebed. De laatste vier maanden van haar reis probeert ze in Indonesie bij een oude medicijnman het evenwicht te zoeken tussen wereldse geneugten en spirituele diepgang. Een autobiografisch verhaal over een sterke vrouw die zichzelf wil genezen van een emotionele crisis. Ze durft haar gevoelens te delen met de lezer, maar weet er ook de nodige humor bij te betrekken. Door het verhaal heen staan veel sociale en religieuze wetenswaardigheden uit de drie bezochte landen. Een internationale bestseller. Paperback, normale druk.
Afbeeldingen
Gilbert , Elizabeth - Eten  , Bidden , Beminnen . ( De zoektocht van een vrouw in Italie , India en Indonesie . )
Ankerboek Uithuizermeeden

DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

Nieuwste boeken vanAnkerboek

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren