Titel

Een gewoon stel

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Van Gennep Amsterdam

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback Als nieuw

Meer info
Béatrice is een supervrouw: mooi, intelligent en succesvol. Ze weet wat ze wil. In haar carrière en in haar gezinsleven heeft ze de wind eronder. Vuilbekkend deelt ze ook in bed graag de lakens uit. De zachtaardige Benjamin is juist weinig ambitieus en geeft de voorkeur aan tedere, liefdevolle seks. Benjamin gaat aardig gebukt onder de nukken van zijn dominante wederhelft. Zij is niet tevreden met Benjamins baan als apotheker en blijft hem pushen. Voor haar geen man die zijn hele leven in loondienst is. Tijdens een gedwongen zoektocht naar een nieuwe salontafel valt bij Benjamin het kwartje: hij is niet gelukkig. Maar wat kan hij doen? Weggaan bij Béatrice betekent ook weggaan bij zijn geliefde dochtertje Marianne. Kan deze moderne man nog leren voor zichzelf op te komen? Een sprankelende satire over de man-vrouwverhoudingen van nu.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren