Titel

Berichten Van Het Universum . ( Een Nieuw Perspectief Van Een Oude Vriend . ) Notes from the Universe was een van de inspiratiebronnen voor The Secret. Mike Dooley leidt de Adventurers Club, een wereldwijd genootschap van ruim 250.000 . -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021537290

Uitgever

Kosmos Uitgevers .

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden als nieuw met harde kaft met omslag . 1212 - 1e dr 2008 - 240 p - 380 gr - [ isbn 9789021537290 ]

Meer info
- life adventurers in 182 lande. Gedachten, verbeelding en creatieve visualisatie zijn de gereedschappen om verandering in gang te zetten . - Notes from the Universe was een van de inspiratiebronnen voor The Secret. Mike Dooley leidt de Adventurers Club, een wereldwijd genootschap van ruim 250.000. life adventurers in 182 landen. Gedachten, verbeelding en creatieve visualisatie zijn de gereedschappen om verandering in gang te zetten. Notes from the Universe zijn humoristisch, filosofisch, verrassend en betekenisvol. Inspirerende, positieve boodschappen voor elke dag. Zie www.tut.com voor meer informatie over Mike Dooley, de TUT's Adventurers Club en de Totally Unique ThoughtsLiefs, het Universum Ik ben het, het Universum. Ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat je geslaagd bent voor de test!Gefeliciteerd! Je hebt het gehaald! Je bent een gecertificeerd, bonafide Wezen van Licht, in staat om al je angsten te overstijgen en al je dromen te laten uitkomen. Vanaf nu hoef je alleen te vertrouwen op wat je wilt, en ik zal het aan je moeten geven. Het slechte nieuws is dat dit bericht je al eeuwen en eeuwen geleden had moeten bereiken. Sorry. het Universum Mike Dooley was een accountant en ondernemer die zijn vrienden elke maandag een bericht uit het universum e-mailde. Toen meer en meer mensen zich voor de e-mails aanmeldden, besloot hij ze te bundelen en in eigen beheer uit te geven. De Berichten van het Universum zijn bestsellers en Dooley is een veelgevraagd auteur en spreker, onder andere voor het boek en de film van The Secret.Berichten van het Universum.

De 217 korte stukjes die elk op een geel omkaderde pagina staan, zijn oorspronkelijk e-mails die de auteur elke week aan zijn vrienden schreef. Toen de kring geinteresseerden zich uitbreidde tot duizenden lezers, heeft de auteur ze gebundeld en ze zijn in 2003 uitgegeven in Amerika. De korte stukjes bestaan uit gedachten, aforismen, bemoedigingen en aansporingen, sommige zijn in briefvorm geschreven. Ze staan los van elkaar en je kunt een willekeurige pagina opslaan om ze te lezen. De gedachten en ideeen zijn niet nieuw; de onveranderlijke positieve inhoud ademt dezelfde sfeer als in boeken als bijvoorbeeld 'The Secret' waarin het universum ook bereid is je te geven waarom je vraagt als je je wens duidelijk visualiseert. Door de rechtstreekse, luchtige aanspreektoon die soms grappig aandoet door het contrast van esoterie en populaire amicaliteit zijn deze 'Berichten' zeer toegankelijk en zullen ze een groot publiek aanspreken.
Afbeeldingen
Dooley , Mike . [ isbn 9789021537290 ] 1212 - Berichten Van Het Universum . ( Een Nieuw Perspectief Van Een Oude Vriend . ) Notes from the Universe was een van de inspiratiebronnen voor The Secret. Mike Dooley leidt de Adventurers Club, een wereldwijd genootschap van ruim 250.000 . -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren