Titel

De Toekomst van werk

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

PI Conpany

Prijs

42,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover Als nieuw

Meer info
Dit is een boek van een trendwatcher en een Hr professinal
In dit boeiende nieuwe boek, met een aantal zelftests, bundelen trendwatcher Adjiedj Bakas en HR-professional Martijn van der Woude acht megatrends over de toekomst van werk. Met een agenda voor de toekomst: waar moet je morgen aan beginnen om klaar te zijn voor de toekomst?

Martijn van der Woude (1969) is oprichter en algemeen directeur van PiCompany. PiCompany is internationaal actief op het gebied van online assessment instrumenten en marktleider in Nederland. Martijn van der Woude is gespecialiseerd in het verbinden van bedrijfsprocessen aan de HR-cyclus, waarmee PiCompany haar klanten helpt blijvend resultaatgericht te worden. Hij is nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten die inspelen op trends en wereldwijde ontwikkelingen. Eerder bracht hij de bestsellers "Coachen op gedrag en resultaat" en "Coachen op prestatie en resultaat" uit.

Adjiedj Bakas (1963) werd uitgeroepen tot Trendwatcher van het Jaar 2009 en Zwarte Zakenman van het jaar 2008. Hij geldt als 'eminent' (De Wereld Draait Door), 'prominent' (De Volkskrant), 'laagdrempelig' (De Telegraaf), 'Europa's beste trendwatcher' (Story), 'goed onderbouwend' (NRC Handelsblad), 'de verpersoonlijking van vooruitgang' (Elsevier), 'een top-10 spreker' (Management Team), 'niet alledaags' (Intermediair), 'origineel' (Elle), 'bijzonder' (Linda), 'spannend' (Esta) 'optimistisch' (CNN), 'inspirerend' (BBC), 'provocerend' (Het Parool) en 'vrolijk' (Trouw). Door de lezers van het blad 'Sprout' werd hij uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mannen onder de 50.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren