Titel

Zuid van binnenuit, Rotterdam-Zuid familiealbum 1902-1978

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789490631048

Uitgever

Diafragma Rotterdam

Prijs

37,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2010 ,168pp ,gebonden met stofomslag ,veel foto's ,met DVD ,nieuw

Meer info
Zuid van Binnenuit, is een groot en gezamenlijk familiealbum van Rotterdam-Zuid,van 1902 tot 1978 en samengesteld uit tientallen plakboeken, doosjes vol foto's en uren 8mm-films van het alledaagse en herkenbare familieleven. Speciale aandacht gaat uit naar amateurfoto's van Duitse soldaten in de oorlogsjaren. Zij fotografeerden elkaar tijdens de Meidagen in 1940 en op excursie in het Stadion Feijenoord.

De familiealbums en de familiefilms van Rotterdamse amateurs zoomen in op bijzondere momenten zoals een communie, de aankoop van de eerste auto, een huwelijk, uitstapjes, bevrijdingsfeesten, sportwedstrijden en de feestelijke rondrit van Feyenoord.
Uit de 160 amateur- en familiebeelden en de ruim 60 minuten 8mm-films op de dvd spreekt volgens essayist Ben Maandag een gevoel van onverwoestbare trots. De beelden roepen een sfeer op van overlevers, die wat er ook gebeurt niet bij de pakken neerzitten.
Met foto's uit de familiealbums van o.a. Beljaars,Berkhout,van den Bosch,van Dam,Bep Demmenie,van Duyn,Geensen,Groen,Jansens,Kroef,van Noppen,Els van der Perk,Post,van der Pot,Arno Snoek,Snijder,Wolters en de Zeeuw.
Het boek Zuid van Binnenuit wordt geleverd met een DVD !
Afbeeldingen
Ben Maandag ,Joop de Jong - Zuid van binnenuit, Rotterdam-Zuid familiealbum 1902-1978
Boekhandel Snoek Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Snoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Snoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Snoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Snoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Snoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren