Titel

Liefde en kabaal; vert. (uit het Engels door Ernst de Boer en Ankie Klootwijk. - Vert. van: Rough music. - 2000.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789041409973

Uitgever

Anthos

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006/1e dr./352 p./paperback

Meer info
Voor zijn veertigste verjaardag krijgt Will, een homoseksuele boekhandelaar, een vakantie aangeboden in een huisje in Cornwall. Will lijkt tevreden met zijn liefdesleven en zijn bestaan, maar wordt zich tijdens zijn vakantie steeds bewuster van een trauma, dat zijn kopppige overtuiging dat hij gelukkig is - en dat altijd is geweest - aan het wankelen brengt.
Terug in 1968, gaat kleine Julian met zijn ouders naar dezelfde plek op vakantie. Als daar ineens zijn charismatische Amerikaanse oom en diens dochter verschijnen en er een grote uitbraak is bij de gevangenis waar zijn vader de scepter zwaait, lopen de emoties hoog op en beginnen er dingen uit de hand te lopen.
Wat voor vreselijks is er gebeurd dat Wil en Julian heeft gemaakt tot wie ze nu zijn?

'Liefde en kabaal' is een opvallend en herkenbaar verhaal over familie, dementie, volwassen worden en liefde. Patrick Gale schrijft vol medeleven over de moed die een mens nodig heeft om zich staande te houden en in liefde en geluk te blijven geloven.
GOED VERKEERD Utrecht

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel GOED VERKEERD.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren