Titel

Blessuretijd Mijn leven met kanker

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Pearson

Prijs

12,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback In goede staat

Meer info
Toen Sander Simons begin februari te horen kreeg dat hij longkanker heeft en dat hij waarschijn lijk niet meer dan twee jaar te leven heeft, zag zijn leven er plotseling radicaal anders uit. Hij probeert, als een echte PR-professional, van de nood een deugd te maken door volledig open te zijn over zijn ziekte en het verloop ervan wereldkundig te maken. Wat gaat er allemaal door je heen als je de diagnose voor het eerst te horen krijgt? Hoe vertel je het je familie, vrienden en collega's? Wat gebeurt er allemaal met je in het medische circuit en hoe zorg je ervoor dat je toch een beetje optimistisch blijft? In het logboek dat Sander bijhoudt, komen al dit soort vragen aan bod.

Het boek kan de 9.000 mensen bij wie elk jaar longkanker wordt geconstateerd, helpen bij het verwerkingsproces door eerlijk en openhartig herkenbare situaties en emoties te beschrijven. Het boek behandelt de ontdekking, behandeling en leven met kanker en is ook nuttig voor familie en andere naasten van patiënten.

Sander Simons ging na drie jaar studie politicologie de journalistiek in. Hij heeft diverse boeken op zijn naam staan, waaronder Help!De pers belt, Het absolute anti-gedoogboek, Europese Unie voor Dummies, Uit betrouw bare bron en Mozart voor Dummies. Daarnaast schrijft hij regelmatig opinieartikelen voor
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ab antiquarimaat.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren