Titel

Melody Jones; vert. (uit het Engels) door Paul de Vos. - Vert. van: Melody Jones.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9026957777

Uitgever

Agathon

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

Z.j./1e dr./136 p./paperback

Meer info
Melody Jones is met zijn vijfenveertig jaar niet bepaald jong, behalve dan van hart. Het enige wat hij zijn 'snoezige jongens' nog te bieden heeft is onderdak, wat hasj en geld. En dat kan hij zich permitteren, dank zij de inkomsten uit zijn druk bezochte bar - waar hij zelf sentimentele liedjes zingt in de trant van Barbara Streisand.
De clientèle van zijn 'Melody Bar' vormt een bonte mengeling van hetero's en homo's; van zakenlieden in slechtzittende pakken, echtgenoten die op de vlucht zijn voor hun vrouw, opvallend geklede nichten, versierders, potten en jonge ruigpoten. Al naar gelang hun instelling gaat hun interesse uit naar de striptease-meisjes uit de bar (met hun door injecties opgepepte borsten), de bemiddelde Melody Jones of elkaar.
Op uiterst directe maar gevoelige wijze Weet David Galloway de sfeer van drank en alcohol, hartstocht en erotiek te treffen die het leven in en rond deze bar beheerst en tekent hij middels hun eigen woorden en gedachten de hoofdpersonen van deze 'compacte' roman. De lezer volgt Melody Jones in diens extases en depressies terwijl zijn gepassioneerde, idyllische en tragischge liefde voor een jonge, getrouwde man wordt gezien door de ogen van striptease-meisjes, go-go-gils, de pianist, de barkeeper en de bezoekers van de bar.
Deze buitengewoon indringende roman zal veel lezers doen denken aan zulke Amerikaanse klassieken als 'Last exit to Brooklyn'. Maar David Galloway heeft een zeer persoonlijke stem en zijn begrip voor de karakters uit zijn roman onthullen het vermogen tot intense waarneming - en een belangijk nieuw talent.
GOED VERKEERD Utrecht

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel GOED VERKEERD.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren