Titel

Schitterend gekleurde gravure plattegrond stadsplattegrond vogelvlucht Amsterdam 1663

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

zie nr. 10 in A.E. D'Ailly, blz. 11

Prijs

229,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Zeer scherpe en fraaie gravure van de stad Amsterdam omtrent het jaar 1220. Deze prachtige gravure met 16 aanduidingen in de legenda is afkomstig uit het zeldzame Handvesten, Privilegien der stadt Aemstelredams, uitgegeven door Otto en Jodocus Smient

Meer info
Een zeer vroege gravure van de oorspronkelijke staat van Amsterdam. De afmetingen van deze gravure zijn 39 x 25 papier en 17 x 27 gravure. Goed zichtbaar is het galgenveld of Volewijck op de voorgrond. Verso blank. Deze fraaie kaart is wat betreft de kwaliteit van de gravure vergelijkbaar met de gravures van Ortelius, Mercator, Blaeu, Hondius, Visscher, Covens en Mortier, en meer. Desgewenst kan de kaart gelijst in notenhouten lijst geleverd worden voor een meerprijs van omstreeks 50-60 euro.
Afbeeldingen
O & J. Smient Rieuwertsz Waesberge 1663: kaart gravure Amsterdam; - Schitterend gekleurde gravure plattegrond stadsplattegrond vogelvlucht Amsterdam 1663
O & J. Smient Rieuwertsz Waesberge 1663: kaart gravure Amsterdam; - Schitterend gekleurde gravure plattegrond stadsplattegrond vogelvlucht Amsterdam 1663
Art and Maps Haarlem

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Art and Maps.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Art and Maps
  • Na uw bestelling ontvangen u en Art and Maps een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Art and Maps vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Art and Maps kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren