Titel

Depressief ? ( Ik peins er niet over ! ) Werkboek met tests en oefeningen . Steeds meer mensen worstelen met lichte of zwaardere depressies. Jan Verhulst laat zien dat het ontstaan van depressies vaak samenhangt met onze irrationele denkpatronen. -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9026515170

Uitgever

Swets & Zeitlinger , Lisse .

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

genaaide paperback in als nieuwe staat - 3114 - 1e dr 1998 - 168 p - 243 gr

Meer info
- Door aangeleerde manieren van denken zien wij onze (tijdelijke) problemen niet reëel onder ogen en zien we geen oplossingen. Verhulst laat zien hoe je depressies te lijf kunt gaan door je denkpatronen te doorbreken. Via de methode van de RET (Rationeel-Emotieve Therapie), kan iedereen ontdekken hoezeer hij of zij irrationeel denkt. Dit boek bevat diverse zelftests die inzicht geven in denkpatronen en in de aard en intensiteit van depressive gevoelens. Deze praktische handleiding is een wegwijzer voor iedereen die meer zelfinzicht wil om de eigen depressie onder handen te nemen. Wie in therapie is, kan door dit boek sneller resultaat bereiken.

Depressie of je depressief voelen is een volksziekte aan het worden. Het is belangrijk, dat er goede boeken van Nederlandse bodem verschijnen, die een hulpmiddel zijn bij het begrijpen van dit verschijnsel en tevens praktische aanwijzingen geven om ermee te leren omgaan, mits het niet een echte psychiatrische stoornis is ('de depressie'). Schrijver is in staat geweest om volgens de methode van de RET (Rationeel-Emotieve Therapie) een goed zelfhulpboek te schrijven voor die mensen, die lijden aan deze stemmingsproblematiek en gemotiveerd en in staat zijn om met enige kennis veel zelf te doen om zich te helpen. Enkele andere boeken van deze klinisch-psycholoog zijn tevens aanbevolen als een goede aanvulling. Al deze boeken zijn voorzien van een voorwoord van Albert Ellis, de Amerikaanse grondlegger van de RET-methode d.w.z., dat je je gedrag positief kunt veranderen door een andere interpretatie aan de gebeurtenissen te leren geven. Dit boek geeft uitleg over de RET, het onderscheid tussen denken en doen, het rationeel en irrationeel handelen, en veel informatie over depressies.
Afbeeldingen
Verhulst , Jan . [ isbn 9789026515170 ] - Depressief ? ( Ik peins er niet over !  ) Werkboek met tests en oefeningen . Steeds meer mensen worstelen met lichte of zwaardere depressies. Jan Verhulst laat zien dat het ontstaan van depressies vaak samenhangt met onze irrationele denkpatronen. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren