Titel

Poging tot groei; vert. (uit het Engels) door Inge Kok. - Vert. van: Trying to grow. - 1990.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Bakker

Prijs

4,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1990/1e dr./256 p./paperback

Meer info
Toen de Parsi-jongen Brit Kotwal geboren werd, kwam de dokter naar Sera, zijn moeder, en zei: 'Je zoon is geboren met botten die zo breekbaar zijn als glas.' Het was dan ook een ideetje van zijn zusje Dolly om hem Brit te noemen, een afkorting van 'brittle', wat 'broos' betekent. Bovendien houden Parsi's niet van lange namen en beviel het Sera dat deze naam zo Engels klonk. Brit groeit liefdevol op bij zijn warrige en humoristische ouders in Bombay. Soms is het ook heel leuk om anders te zijn.
Geen enkel ander kind dronk vermalen parels in zijn melk of werd met amandelolie ingewreven tot zijn benen glansden als zijde uit Bangalore. Toch kon hij er nooit achter komen wat zijn moeder er echt van vond dat hij haar zoon was. Wie wist wat er schuil ging achter haar uitdagende houding? Brit kon begrijpen waarom een goed opgeleide en ontwikkelde man als zijn vader in wonderbaarlijke genezing geloofde, maar het was duidelijk dat Wagh Baba, de op seks beluste heilige man, er ook niet voor kon zorgen dat Brit zou groeien of kon lopen of zijn botten niet langer zouden breken.
Maar het is niet leuk als je achttien wordt en nog steeds even klein bent als een kind van acht. Dan gaat Brit op zijn eigen manier proberen om te groeien. Door zijn vriendschap met Cyrus, zijn eerste vriend, en Amy, Brits geliefde, leert Brit om niet te doen alsof hem niets mankeert en zich evenmin te verschuilen achter zijn broze botten. Zo wordt zijn groeiproces iets wat iedereen moet doormaken: een geestelijke ontwikkeling.
GOED VERKEERD Utrecht

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel GOED VERKEERD.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren