Titel

Sabbatical van droom naar daad - Stress en onthaasten

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789038912196

Uitgever

Elmar

Prijs

1,75(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback(190 pag.) 2001 in prima staat

Meer info
Samenvatting
Even weg van de stress. Wie wil dat niet? En het kan. Steeds meer organisaties bieden hun werknemers de mogelijkheid voor langere tijd verlof te nemen. Velen dromen van zo'n sabbatical, maar weinigen maken er gebruik van. Hoe moet het verder met je carrière? Waar haal je het geld vandaan? Kan je je familie in de steek laten? Bezwaren genoeg. Dat het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn laat dit boek zien. De auteurs beschrijven het proces van onthaasten via een reis van drie maanden door Australië en geven tips voor het organiseren van een sabbatical. Verhalen over het land en zijn inwoners en beschouwingen over stress en onthaasten wisselen elkaar af. We zien hoe het land van de no-worries mentaliteit worstelt met zijn aboriginalverleden en lezen hoe je je levensverhaal kunt veranderen. Te snel onthaasten leidt soms tot grote onnozelheid, zoals blijkt uit het verhaal van de aankoop van juwelen. En de stress van een groepsreis of diepzeeduiken levert onvergetelijke ervaringen op.
Een terugkerende vraag is of zo'n reis ver weg van vergaderingen en deadlines helpt om van je stress af te komen en anders tegenover je werk te staan. Wie erin slaagt iets van die andere kant van zichzelf mee terug te nemen en een plaats te geven zal met meer energie zijn dagelijkse bezigheden oppakken, menen de auteurs. Laat het niet bij mooie ervaringen - doe wat!
functie-elders Gramsbergen

Graag geven wij onze boeken een "nieuwe kans" op een "functie elders". Na bestelling ontvangt u z.s.m van ons een bevestiging met betaalgegevens. Na betaling wordt het boek z.s.m verzonden. Geen bericht ontvangen ? Controleer dan aub uw spam. Soms komt het voor dat een boek reeds verkocht is via een ander verkoopkanaal of op een boekenmarkt. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Ons complete aanbod vindt u door door rechtsboven (zoeken) de naam functie-elders in te vullen. Meerdere boeken tegelijk in één koop verzacht -enigszins- de financiële pijn van de verzendkosten

Ongezien een boek verkopen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Ons streven is dat vertrouwen waar te maken !

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel functie-elders.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met functie-elders
  • Na uw bestelling ontvangen u en functie-elders een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van functie-elders vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • functie-elders kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren