Titel

Neem de Tijd . ( In balans in een jachtige wereld . ) In Neem de tijd laat Eknath Easwaran ons zien dat de eerste stap naar een leven vanuit intentie is de rusteloze stroom van onze gedachten tot kalmte te brengen. Hoewel we het ons meestal niet -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020282399

Uitgever

Ankh - Hermes . ( Er staat wel een naam in het schutblad . )

Prijs

12,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in zeer nette staat - 2317 - 1e dr 2001 - 187 p - 260 gr

Meer info
- realiseren, is het ons denken, en niet de uiterlijke gebeurtenissen, dat ten grondslag ligt aan ons gevoel van haast en rusteloosheid.


De auteur is o.m. bekend van zijn Gandhi-biografie, was hoogleraar Engelse literatuur en oprichter van een meditatiecentrum in de VS. Dit nieuwe boek past bij de moderne pleidooien voor onthaasting maar grijpt terug op aloude inzichten omtrent het vinden van innerlijke vrede door gebed en meditatie (innerlijk stil worden). De titels van de hoofdstukken spreken voor zich: Neem de tijd; Kalm aan doen; Een ding tegelijk; Je evenwicht vinden; De tijd nemen voor relaties. Belangrijk terugkerend punt is dat we geen tijd verliezen door meer tijd voor de dingen te nemen, maar juist veel winnen: meer tijd voor de essentiele dingen des levens, voor relaties, enz. Achterin het boek een 'Acht stappen-plan' om meer stilte en ruimte in onze overvolle dag te brengen. Op het kaft een stemmige foto van iemand die rustig leest aan de oever van een meer.
Afbeeldingen
Easwaran , Eknath . [ isbn 9789020282399 ] - Neem de Tijd . ( In balans in een jachtige wereld . ) In Neem de tijd laat Eknath Easwaran ons zien dat de eerste stap naar een leven vanuit intentie is de rusteloze stroom van onze gedachten tot kalmte te brengen. Hoewel we het ons meestal niet -
Easwaran , Eknath . [ isbn 9789020282399 ] - Neem de Tijd . ( In balans in een jachtige wereld . ) In Neem de tijd laat Eknath Easwaran ons zien dat de eerste stap naar een leven vanuit intentie is de rusteloze stroom van onze gedachten tot kalmte te brengen. Hoewel we het ons meestal niet -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren