Titel

Tableau chronologique des écoutètes, des bourgmestres et des échevins, depuis 1236 jusqu'à nos jours, ainsi que les sceaux des premiers seigneurs de la ville de Malines.

Schrijver
Taal

Frans

Uitgever

[Malines, Van Velsen, 1859]

Prijs

140,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

19x28 cm. 96 p.;79 platen;1 grote, uitklappende plaat. Gebonden in halflederen band. Gebruikssporen en kleine herstellingen maar verder goed exemplaar.

Meer info
Het werk - dit verscheen in afleveringen - is onvoltooid gebleven door het overlijden van de auteur. Alles wat verschenen is met inbegrip van de vaak niet aanwezige plaat 5. Deze plaat is los toegevoegd.
zoekenvind Mechelen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel zoekenvind.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met zoekenvind
  • Na uw bestelling ontvangen u en zoekenvind een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van zoekenvind vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • zoekenvind kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,2 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren