Titel

Van Gaand en Staand Want . ( De zeilvisserij voor en na de afsluiting van de Zuiderzee . IV. ) Dit vierde deel van de vijfdelige serie behandelt de vissersplaatsen Harderwijk en Elburg. Net als in de andere delen is deze studie voor een groot deel -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789060912270

Uitgever

Van Kampen & Zn . & Unieboek , Weesp .

Prijs

30,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

gebonden met omslag in als nieuwe staat - 3619 - 1e 1982 - 301 p - 1090 gr - 21,5x28,5 cm

Meer info
- gebaseerd op interviews met oud-visserslui die de periode voor de afsluiting van de Zuiderzee nog hebben meegemaakt. Met aanvullend archiefonderzoek is de auteur erin geslaagd een gedetailleerd beeld te geven van de gebruikte visserijtechnieken, de scheepstypen, de visafslag, de nevenbedrijven en de sociale omstandigheden. De tekst wordt met fraaie tekeningen van de auteur zelf toegelicht; verder een aantal zwart-wit foto’s. Na voltooiing van de serie zal een belangrijk naslagwerk zijn ontstaan
Afbeeldingen
Dorleijn , Peter . [ ISBN 9789060912270 ]  3619 - Van Gaand en Staand Want . ( De zeilvisserij voor en na de afsluiting van de Zuiderzee . IV. ) Dit vierde deel van de vijfdelige serie behandelt de vissersplaatsen Harderwijk en Elburg. Net als in de andere delen is deze studie voor een groot deel -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren