Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

De 100 beste tips van Dr. Vogel

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9075690010

Uitgever

Mix Media

Prijs

0,65(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1996, 1e druk, gelijmd, softcover, ppb

Meer info
De 100 beste tips van Dr. Vogel is een handige vraagbaak voor iedereen die niet met elk pijntje naar de dokter loopt. Het boek is gebaseerd op de inzichten en ervaringen van Dr. Vogel en getoetst aan de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van natuurlijke geneeswijzen. Het bevordert verantwoorde zelfzorg, maar verwijst waar nodig altijd naar de arts.

De 100 beste tips van Dr. Vogel beslaan ruim 100 veel voorkomende aandoeningen en gezondheidsvragen. Het boek is veel meer dan een vademecum dat per kwaal een geneesmiddel aanbeveelt. Het beschrijft hoe medicijngebruik in veel gevallen juist kan worden vermeden en bevat daarom voedingsadviezen en suggesties voor uitwendige behandelmethoden.

De informatie is per aandoening alfabetische gerangschikt en is daardoor snel toegangelijk. Achterin is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen.
Afbeeldingen
onbekend - De 100 beste tips van Dr. Vogel
anubis Varennes sur Amance

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

Nieuwste boeken vananubis

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren