Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

De regels van het spel

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9024525713

Uitgever

Luitingh - Sijthoff

Prijs

2,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1996, 2e druk, paperback, goede staat, 301 blz.

Meer info
Als officier van justitie Jordan Marshall strandt in het stadje Green Hills, Texas krijgt hij de opdracht om Wayne Oakley te verdedigen. De negentienjarige Wayne heeft zijn beste vriend, Kevin Wainwright, in elkaar geslagen.

Kevin overlijdt even later in het ziekenhuis en de aanklacht wordt omgezet in moord. De hele stad keert zich unaniem tegen Wayne. En de inwoners weigeren met Jordan te praten. Het vonnis lijkt al geveld voor de rechtzaak is begonnen...

Bovendien blijkt er nog een tweede moord gepleegd te zijn. De zeventienjarige Jenny is in dezelfde nacht om het leven gebracht toen Kevin wer toegetakeld. Er zijn nog geen arrestaties verricht en de politie heeft weinig aanwijzingen. Maar de onofficiƫle verdachte is Wayne...
Afbeeldingen
Brandon, Jay - De regels van het spel
anubis Varennes sur Amance

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

Nieuwste boeken vananubis

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren